advanced technology
Koncept upravljanja, ki temelji na sicer kompleksni tehnologiji, je uporabniku prijazen, saj izjemno poenostavi izbiro. Programe in funkcije izbirate preprosto z drsenjem prsta po ekranu. Vsebine so pregledne in enostavno razumljive.
in v glavnem meniju prikazuje datum in čas ter dopušča nastavitev v lastnem jeziku. Izbirate lahko med 30 jezikovnimi različicami. Iz glavnega menija dostopate do osnovnega menija s 4 različnimi načini izbire ustreznega programa za pripravo jedi. Izberite za vas najustreznejšega!
HomeCHEF uporablja za svoje delovanje zelo zmogljiv mikrokrmilnik, ki deluje kot samostojen računalnik. Skrbno domišljeno strojno opremo podpira v Gorenju razvit operacijski sistem, ki uporabnikom omogoča bolj odzivno, hitrejše in uporabniku prijazno delovanje. Andrej Kaiser, razvojni inženir in avtor programske opreme nagrajenega modula:»Ideja o direktnem upravljanju gospodinjskih aparatov na dotik na barvnem zaslonu z gibljivo sliko je bila v Gorenju prisotna že v času uvajanj prvih ekranov na dotik, a se je še nekaj let nazaj zdela iz tehničnih in stroškovnih vidikov neizvedljiva. Danes dokazujemo, da smo pri razvoju upravljanju aparatov ponovno prvi v panogi.«
HomeCHEF razvojna ekipa
Lahko se zanesete na predlagani postopek ali pa sami nastavite delovanje grelnega telesa, temperature in časa pečenja; do 3 korake pečenja. Svoj postopek po korakih lahko, z inovativno tehnologijo za profesionalce, tudi shranite.
see product gallery
predstavitev
inovacija
STEPbake pečenje