simple and intuitive use
»Oblikovali smo koncept upravljanja, ki je primeren za različne tipe uporabnikov. Kompleksno tehnologijo smo uspeli prevesti v uporabniku prijazno do te mere, da jo lahko uporabljajo tako tisti z malo ali nič kuharskega znanja, kot tisti, ki se želijo približati kuharskim mojstrom.«
Kreativna direktorica
Gorenje Design Studio
HomeCHEF upravljate s preprostim dotikom stekla oz. z drsenjem po stekleni površini, pod katero je prikazovalnik. Rešitev, znana s področja avtomobilske industrije, mobilnih telefonov ter drugih naprednih tehnologij, je prvič uporabljena v kuhinji! Poskrbljeno je za manj napak in poškodb, preprosto čiščenje ter eleganten videz.
Left button
Right button
Design awards
Red dot
Plus X
mesec oblikovanja
Več
Več
Več
TFT colour interactive display responds to touch
Prinaša nadih profesionalnosti v domačo kuhinjo na sila preprost način. Izberite edino pečico, ki vam dovoli nastavitev peke korak za korakom, po vaši želji.
Kar 65 prednastavljenih receptov, izbranih po kriterijih priljubljenosti v mednarodnem okolju, spremljajo privlačne in jasne barvne fotografije. Za pestro prehrano in zanesljive, kulinarične užitke je poskrbljeno.
Preprost dostop do preverjeno odličnih postopkov, ki jih želite imeti še hitreje pri roki.
Edinstveni elektronski programski modul HomeCHEF zagotavlja komuniciranje v vašem jeziku in s tem povečuje razumljivost ter uporabnost vseh predprogramiranih opcij!